15. nov, 2015

Wonder....

Weet je.......wonderen bestaan.😘 Tijdens mijn dagelijkse wandelingen door de bossen hier ontmoette ik een vrouw. Letterlijk en figuurlijk kwam zij op mijn pad. Wij kennen elkaar slechts van toevallige ontmoetingen. Wanneer de tijd daar is, kruisen onze wegen elkaar. Elke ontmoeting met haar is een bijzondere ervaring. Wij delen onze passie voor de natuur, onze liefde voor de dieren, de bomen, de zon, de maan, de wolken, de wind. Wij kennen alles dezelfde gevoelswaarde toe. Ik kan het eigenlijk niet goed omschrijven wat onze vriendschap inhoudt. Wij kennen elkaar kort, maar heel intens en buitengewoon. Zielsverwanten zou je kunnen zeggen.

Ik noem haar "Buigend Hert". Ook zij gelooft in de kracht van de dieren en de natuur.  Zij vertelde mij over een documentaire die ze gezien had waarin een mens en een hert naar elkaar bogen vanuit wederzijds respect en dat dat zo'n indruk op haar had gemaakt. Vandaar deze naam. Hij past bij haar. 

Vanochtend zoals gewoonlijk gewandeld met de honden. Door de herfststorm. Heerlijk was dat met al die dwarrelende blaadjes en zwiepende takken en het geluid van de wind! Toen ik thuiskwam zag ik dat er een plastic tasje aan de spiegel van mijn auto zat. Wat was dat nou???? Binnen pakte ik het uit. Naast verrukkelijke merci snoepjes en vier schattige houten hartjes zag ik twee kerstballen. De mooiste die ik ooit heb gezien. Een met een uiltje en de ander met echte veren erin. Te leuk....! Alleen mensen die mij heel goed kennen weten dat ik iets heb met uilen en met veren. Overal in mijn huis vind je veren. Tussen boeken, in doosjes, in potjes en bekers. En nu in een kerstbal dus.

Dank je wel lief Buigend Hert. Ik ben er heel blij mee.........!!!!!!!!